Filter everything test

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ 600G (2 PORCE)

219 

Nejoblíbenější a nejprestižnější jídlo české kuchyně připravené podle osvědčeného receptury. Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčku zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.

ROASTBEEF (150 G)

179 

Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.

MLS ŠTRÚDL

49 

Jemně mletá těstoviny z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.

KUŘE PO MEXICKU 300G (1 PORCE)

99 

Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi a kukuřicí si dobude místo i na vaši stole.

HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU 600G (2 PORCE)

109 

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.

HOVĚZÍ S KŘENOVOU OMÁČKOU 300G (1 PORCE)

129 

Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.

HOVĚZÍ GULÁŠ 600G (2 PORCE)

199 

Tradiční české jídlo, které nejlépe chutná na výletě v přírodě. Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Pokud máte rádi ostřejší guláš, přidejte pálivou papriku. Bez lepku, konzervačních látek, bez alergenů.

DUŠENÁ RÝŽE 400G (2 PORCE)

79 

Sterilovanou rýži stačí ohřát a ihned můžete obsluhovat. Na klasický rýže ji proto nemusíte vařit ve vroucí vodě. Pro vegany a vegetariány, bez lepku, konzervačních látek. Neobsahuje alergeny.

CHILLI SIN CARNE S TEMPEHEM 600G (2 PORCE)

189 

Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.

BRAMBORY VE SLANÉM NÁLEVU 400G ( 2 PORCE )

79 

Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.

BORŠČ 600G (2 PORCE)

109 

U nás velmi oblíbená polévka ukrajinské a ruské národní kuchyně. Hustá polévka plná zeleniny v silném masovém vývaru. Originální charakter ji dodává vařená červená řepa a smetana. Poctivá zásobárna energie, po které nezbude ani kapka. Bez relevantních konzervačních látek, bez éček, bez lepku.

BOLOŇSKÁ OMÁČKA S TEMPEHEM 600G (2 PORCE)

189 

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.