219 Kč
Není skladem
Pravá krémová rajská omáčka postrachem kuchyně? Nikoliv. Naše rajská uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Libové plátky hovězího masa v báječné sladkokyselé rajské omáčce. Tohle jídlo si rychle získám vaši přízeň.
Hotová jídla EXPRES MENU, bez lepku, konzervantů a barviv, vyrobených z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
Hotový pokrm sterilizovaný, vyrobený bez konzervačních látek, bez přílohy.
2
Maso 200 g, celkem 610 g
Hovězí maso přední (31%), pitná voda, rajčatový protlak (rajčata, voda, cukr), cibule, mrkev, mouka bezlepková (kukuřičná mouka, rýžová mouka), slunečnicový olej, cukr, celer , petržel, citron, sůl, divoké koření
Energetická hodnota : | 355 kJ/84 kcal |
---|---|
Tuky : | 1,7 g |
Nasycené mastné kyseliny : | 0,4 g |
Sacharidy : | 10 g |
z toho cukry : | 6,4 g |
Bílkoviny : | 8,5 g |
Vláknina : | 0,5 g |
Sůl : | 1,2 g |
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání: na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vydejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použít samoohřev.
Výrobek obsahuje celer
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Doba spotřeby je 10 let od data výroby.
Dvouporcová jídla
10 let
Expresní menu
Sleva úspěšně uplatněna!
Vaše sleva byla přidána do košíku.
K ukládání informací o zařízení a/nebo přístupu k nim používáme technologie, jako jsou soubory cookie. Děláme to proto, abychom zlepšili zážitek z prohlížení a zobrazovali (ne)personalizované reklamy. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při prohlížení nebo jedinečné ID na těchto stránkách. Neudělení souhlasu nebo jeho odvolání může negativně ovlivnit některé funkce a vlastnosti.