Mungo BIO - fazole na klíčení 200g

Mungo BIO – fazole na klíčení 200g

99 

Není skladem

Upozornit na naskladnění zboží

BIO mungo fazol Zdravý den® určený k celoročnímu klíčení. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do různých jídel. Mají jemně kořeněnou chuť.

Použití :

Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek

Složení :

Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.

Návod k přípravě:

Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm

Před konzumací propláchněte vodou.
Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu:

Itálie

Distributor :

Aspen team sro Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika